Waarom deze podcast?

We horen je denken. Alwéééér een nieuwe podcast over themaparken. Inderdaad. PretparkPraatjes is de nieuwste podcast waar nieuws, attracties en themaparken worden besproken maar waar ook plaats is voor een goeie discussie. En dat is waarom we hebben besloten om aan dit avontuur te gaan beginnen.

Wij zijn twee uitgesproken twintigers die themaparken een warm hart toe dragen. Regelmatig discussiëren wij uren over de stand van zaken van parken, thematisering van attracties en de uitbreidingen die op de planning staan. Houden we elkaar op de hoogte van het nieuws. En duiken we in de achtergrond van de verhaallijnen achter onze favoriete attracties. Dikwijls zijn we het niet met elkaar eens. En dat brengt ons bij deze podcast. Simpelweg doen we wat we altijd doen, maar zetten we er nu een microfoon bij. We beginnen aan dit avontuur omdat we het zelf leuk vinden maar vooral ook omdat we hopen dat we iets kunnen bijdragen aan de pretparkgemeenschap.

Samen met onze man achter de schermen hopen we je mee te nemen in de magische wereld van themaparken. Je van interessante discussies te voorzien maar vooral ook te laten genieten van exclusieve gasten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s